На Львівщині на відпочинковій базі вибухнув автомобіль - є загиблий

08:59 28 липня 2020 р.

Фото до новини

У салоні «Міцубіші Паджеро» було тіло чоловіка без ознак життя. Особу загиблого з'ясовано – ним виявився 41-річний львів’янин.

Вибух стався на одній з баз відпочинку, розташованій у Мостиському районі. На місці події працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини, інформує DailyLviv з посиланням на поліцію Львівської області. 

Сьогодні, 28 липня, близько шостої години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній з відпочинкових баз, розташованій у Мостиському районі, стався вибух. У результаті події загинула людина.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Мостиського відділення поліції, а також експерти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці виявили пошкоджений внаслідок вибуху автомобіль «Міцубіші Паджеро», у салоні якого було тіло чоловіка без ознак життя. Особу загиблого встановлено – ним виявився 41-річний львів’янин.

Проводяться першочергові слідчі дії. Правоохоронці встановлюють обставини події. Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів