На Львівщині можна відстежити на онлайн-мапі рух автомобілів на кордоні з Польщею

19:56 1 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Відтепер про черги на пунктах пропуску можна дізнатись з електронної карти. Інформація про накопичення автівок на українсько-польському кордоні оновлюватиметься цілодобово.

«Інформація щодо накопичення транспортних засобів на українсько-польському кордоні стала доступною в онлайні», – повідомили сьогодні, 1 лютого, в прес-службі  Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Відтепер про черги на пунктах пропуску Львівської області можна дізнатись з електронної карти. Про це повідомив начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук.

«На мапі доступна інформація про кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктом пропуску, орієнтовну пропускну спроможність, а також середню кількість авто, котрі перетнули державний кордон за попередні чотири години, – розповів керівник митниці. – Окрім цього, із ситуацією на пунктах пропуску можна буде ознайомитись у прямій трансляції з онлайн вебкамер. Карта відображатиме ситуацію на шести пунктах пропуску через державний кордон України з Польщею – «Угринів-Долгобичув», «Рава-Руська-Хребенне», «Грушів-Будомеж», «Краковець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Смільниця-Кросценко».

Електронна мапа доступна на головній сторінці сайту Львівської ОДА та за посиланням: http://www.loda.gov.ua/karta_kordon/index.html.

Інформація про накопичення автівок на українсько-польському кордоні оновлюватиметься цілодобово».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів