На Львівщині ліквідували пожежі в автомобілях

09:35 27 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У Трускавці й Буському районі Львівської області горіли минулої доби автомобілі.

26 січня о 13:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «ВАЗ 2103» на вулиці Мазепи в Трускавці. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння о 13:16 повністю.

Унаслідок пожежі вогнем знищено бокове скло, дзеркало, лакофарбове покриття, праве сидіння автомобіля «ВАЗ-2103», пошкоджено лакофарбове покриття автомобіля «Таврія» та лакофарбове покриття на площі й дзеркало автомобіля «Renault Clio». До ліквідації пожежі залучили чотирьох рятувальників.

Цього ж дня о 18:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «ВАЗ-2107» у селі Баймаки в Буському районі Львівської області.
До місця виклику негайно виїхали рятувальники 40-го державного пожежно-рятувального поста в селищі Олесько. Вогнеборці повністю ліквідували пожежу, але вона все-таки знищила автомобіль повністю. До ліквідації пожежі залучили трьох рятувальників.

Про це повідомили в понеділок, 27 січня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», на Львівщині загинула внаслідок пожежі власниця будинку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів