На Львівщині госпіталізовано обмороженого

10:02 14 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій нагадують про дотримання кількох простих правил, які допоможуть вберегти здоров’я.

13 січня об 11:30 до хірургічного відділення Червоноградської центральної міської лікарні госпіталізовано з діагнозом обмороження кінцівок фаланг пальців рук та ступні правої ноги жителя селища. Гірник у Сокальському районі 1972 року народження. Стан потерпілого на ранок 14 січня – середньої важкості, стабільний. Про це повідомили сьогодні, 14 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли в четвер:

«13 січня о 11:40 від чергової Червоноградської центральної міської лікарні надійшло повідомлення, що в хірургічне відділення госпіталізовано з діагнозом обмороженням фалангів пальців рук та ступні правої нижньої кінцівки чоловіка 1972 року народження, мешканця селища Гірник Сокальського району. Стан потерпілого стабільний, середнього ступеня важкості.

Львівське обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій нагадує про дотримання кількох простих правил, які допоможуть вам вберегти своє здоров’я:

Краще одягти на себе кілька легких кофтин замість однієї теплої. Це попередить спітніння, яке на морозі небезпечне.

Захищайте відкриті ділянки шкіри. Не забувайте вдягати рукавички, а ніс, вуха захищати шапкою, шарфом, піднятим коміром.

Не виходьте на мороз голодним. Обов'язково добре поїжте, краще щось висококалорійне. 

Якщо ви проводите цілий день на вулиці, кожні півгодини-годину бажано заходити у тепле приміщення, аби зігрітися.

По можливості візьміть із собою термос із гарячою кавою, чаєм чи супом.

Не перевтомлюйтеся. Втомлена людина швидше піддається переохолодженню».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів