На Львівщині чоловік після сварки з дружиною вкоротив собі віку пострілом з рушниці

13:40 22 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ar.volyn.ua

Самогубець вживав перед суїцидом спиртні напої.

21 жовтня до Жовківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що 28-річний мешканець одного із сіл району покінчив життя самогубством  в будинку своїх батьків пострілом з рушниці. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, виявила в одній з кімнат житлового будинку тіло чоловіка без ознак життя з вогнепальни мпораненням голови. Поруч знаходилася гладкоствольна рушниця.

Начальник Жовківського райвідділу міліції, лейтенант  Олександр Гостіщев, повідомив : «За словами родичів, чоловік після сварки з дружиною упродовж останнього тижня проживав окремо, з батьками. Того дня він вживав спиртні напої та перебував у депресивному стані. Близько 21:00, батько почув постріл з кімнати сина і коли зайшов туди, то побачив, що син лежить на дивані мертвий». 

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Зброю вилучено та скеровано на експертизу, її походження встановлюється. У чоловіка залишилася дружина та семирічний син. За даним фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили сьогодні, 22 жовтня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів