На Львівщині спрощено проходження через кордон України з Польщею організованих груп туристів

13:12 17 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dw.de

Як пояснює в четвер прес-служба облдержадміністрації – з метою прискорення.

Прес-служба Львівської облдержадміністрації нагадує сьогодні, 17 квітня, що, за її словами, «з метою прискорення процедури проходження прикордонного оформлення на польсько-українському державному кордоні в межах Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща з 1 квітня створено можливість комфортного проходження прикордонного оформлення осіб, які перетинають державний кордон автобусами виключно організованими групами туристів». Про це поінформували прес-службу Львівської облдержадміністрації в департаменті міжнародного співробітництва та туризму ЛОДА. У його повідомленні мовиться також:

«Основним елементом цієї можливості є попередження прикордонних служб про запланований перетин кордону через вибраний пункт пропуску організованою групою туристів автобусом. Для цього необхідно подати заявку на переїзд автобуса щонайменше за 48 годин до запланованого перетину кордону та правильно заповнити формуляр, який розміщений на Інтернет-сторінці Надбужанського відділу Прикордонної варти в закладці «ЗАЯВКА НА ПЕРЕТИН» (ZGLOS PRZEJAZD) www.nadbuzanski.strazgraniczna.pl.

Окрім цього, нагадуємо, що з української сторони також є можливість прискорення процедури проходження прикордонного контролю організованими туристичними групами, які слідують через міжнародні пункти пропуску державного кордону України. Із детальною інформацією щодо перетину кордону організованими туристичними групами в автомобільних пунктах пропуску можна ознайомитись на Інтернет-сторінці Державної прикордонної служби України у розділі «Діяльність органу»  www.dpsu.gov.ua/ua/activities/skipping/skipping_21.htm».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів