На Дрогобиччині вилучатимуть техніку для ЗСУ

19:04 10 серпня 2023 р.

Фото до новини

У Дрогобицькому районі продовжуються заходи з мобілізації населення для захисту української держави.

Про це Dailylviv.com повідомили у Дрогобицькій  районній військовій адміністрації.

Як зазначило керівництво Дрогобицького РТЦК та СП на понеділковій нараді, яка відбулась 7 серпня  у Дрогобицькій районній військовій адміністрації, необхідність поповнювати лави ЗСУ залишається досі актуальною, відтак мобілізація громадян продовжується.

Українські військові продовжують запеклу боротьбу з російським ворогом на східних та південних напрямках країни, проте потреба поповнювати лави ЗСУ є важливою для ефективної боротьби й спільної перемоги.

Також, за словами керівництва Дрогобицького РТЦК та СП, мобілізованих громадян, які не проходили військової служби, спершу скеровуватимуть на відповідну фахову підготовку до навчальних центрів та на полігони, де вони можуть отримати потрібні навички та бойову підготовку для ефективної служби в лавах ЗСУ в час російсько-української війни.

Водночас під час наради було обговорено також питання необхідності техніки для ЗСУ. Йшлось, зокрема, про доцільність  її часткового вилучення у тих підприємствах, у яких на балансі досі залишається техніка чи інші необхідні матеріали для потреб Збройних сил України.

В Україні хочуть удосконалити мобілізацію громадян на війну з Росією

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів