На дорозі «Луцьк-Львів» автівка таранила електроопору

10:48 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Пасажир «Опеля Вектра» отримав відкриту черепно-мозкову травму.

«На Львівщині автомобіль перекинувся після зіткнення з електроопорою. Пасажир «Опеля Вектра» отримав відкриту черепно-мозкову травму», – повідомили сьогодні, 26 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«25 серпня близько 07.00 у Радехівське відділення поліції надійшло повідомлення від жительки Волинської області, про те, що на автодорозі сполученням «Луцьк -Львів» в селі Сабанівка в Радехівському району перекинувся автомобіль «Опель Вектра». Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи та групи реагування патрульної поліції Радехівського відділення поліції попередньо встановлено, що водій автомобіля «Опель Вектра», 23-річна мешканка Волинської області, рухаючись з високою швидкістю, здійснила зіткнення з дерев’яною електроопорою, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

Унаслідок ДТП 21-річний пасажир автомобіля, житель Радехівського району, отримав тілесні ушкодження – відкриту черепно-мозкову травму. Він був доставлений в реанімаційне відділення Радехівської центральної районної лікарні

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого). Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів