На дорозі до прикордонного Грушева зіткнулися три автомобілі

17:51 1 серпня 2021 р.

Фото до новини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 липня, близько 19.50, на перехресті автодороги міста Яворів та дороги у напрямку міста Грушів у Яворові.

Як попередньо з'ясували правоохоронці, пише Dailylviv, відбулося автозіткнення між автомобілями "Шкода Октавія" під керування 38-річного мешканця міста Калуш Івано-Фанківської  області та автомобілями "Мерседес-Бенц Спрінтер", яким керував 30-річний мешканець Яворівського району, та "Фольксваген Пассат" під керуванням 24-річного мешканця міста Яворів.      

Внаслідок ДТП водії усіх трьох транспортних засобів, а також пасажир "Мерседеса", 2-річний мешканець Яворівського району, та 24-річна пасажирка "Фольксвагена", жителька Яворова, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.   

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, -  обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років  або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.   

На Львівщині перекинувся MAN: рятувальники застосували повітряно-пінну подушку

У Львові водій збив світлофор (відео)

На автодорозі Самбір-Львів загинув пішохід

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів