На дорогах Львівщини загинули четверо людей

09:05 15 серпня 2018 р.

Неподалік села Суходоли в Бродівському районі

Неподалік села Суходоли в Бродівському районі
Фото: facebook.com/igor.zinkevych

У Бродівському, Золочівському й Буському районах та Львові сталися смертельні ДТП.

14 серпня о 15:25 на автодорозі «Киів-Чоп» біля села Суходоли в Бродівському районі під час руху у вантажного автомобіля «Рено» з напівпричепом під керуванням мешканця села Немовичі у Рівненській області 1994 року народження вибухнуло переднє ліве колесо. Внаслідок цього автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося лобове зіткнення з вантажним автомобілем «Рено Преміум» із напівпричепом під керуванням жителя Жовкви 1956 року народження. Внаслідок ДТП водій «Рено Преміум» 1956 року народження загинув на місці події, водій «Рено» 1994 року народження госпіталізований у Бродівську лікарню з діагнозом «політравма».

14 серпня о 22:44 на автодорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» в селі Велика Вільшаницяв  Золочівському районі водій зі села Розвадів у Миколаївському районі 1988 року народження, керуючи вантажним автомобілем «Volvo» з причепом, здійснив наїзд на невідомого чоловіка, який раптово вибіг на проїжджу частину. Внаслідок ДТП пішохід загинув.

14 серпня близько 22:25 на автодорозі «Киів-Чоп» у селі Старий Милятин у Буському районі, водій зі села Старий Милятин 1999 року народження, керуючи автомобілем «Форд Сієрра», здійснив на проїжджій частині поза межами пішохідного переходу наїзд на пішохода зі села Старий Милятин 1974 року народження.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.
14 серпня о 16:25 львів’янин 1993 року народження, керуючи на вулиці Дорошенка, 27 у Львові, маршрутним автобусом №9 («Отаман»), здійснив наїзд на пішохода – львів’янина 1929 року народження, який раптово вийшов на проїжджу частину. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер в лікарні

Про це повідомили в середу, 15 серпня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів