На 31-му блокпосту потребує негайного підкріплення підрозділ 24-ї механізованої бригади з Львівщини

21:00 3 листопада 2014 р.

Фото до новини

Представник НГУ заявив у понеділок сайту «Іnformator.lg.ua», що бійці на 31-му можуть не вистояти цю ніч без підкріплення, а журналіст Роман Бочкала повідомив: «Нацгвардія вивела з 31-го свій особовий склад на броньованих КрАЗ. Залишилася тільки 24-та бригада».

Бійці ЗСУ, які залишилися на 31-му блокпосту, можуть не вистояти цю ніч без підкріплення. Про це заявив сьогодні, 3 листопада, в телефонному коментарі корреспонденту сайта «Іnformator.lg.ua» представник Нацгвардії. За його словами, 3 листопада впродовж усього дня бійців, які перебувають на блокпосту в районі села Сміле, обстрілює артилерія бойовиків. 

Повідомляючи про це в понеділок, «Іnformator.lg.ua», нагадує: «3 листопада в 7:30 ранку «республіканці» висунули ультиматум бійцям на 31-му блокпосту. Бойовики зажадали від українських військовослужбовців залишити позиції. Бійці ЗСУ відповіли відмовою». 

Своєю чергою, кореспондент телеканалу «Інтер» Роман Бочкала повідомив сьогодні, 3 листопада:

«31-й пост – на грані. Бойовики всю ніч і весь день валили з танків і мінометів. Ворожа піхота намагається йти на прорив.

Ближче до вечора Нацгвардія вивела з 31-го свій особовий склад на броньованих «КрАЗах». Залишилася тільки 24-та (окрема Залізна механізована імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») бригада ЗСУ.

Я не хочу говорити про те, скільки там пацанів, але трохи і їм потрібна негайна підтримка! 30-й, і всі інші – до 25-го – пости теж під постійним вогнем. Висока ймовірність оточення. 

Бійців попередили, щоб були готові до кругової оборони. При цьому відкривати вогонь по ворогові можна тільки у разі явної загрози й тільки до тих пір, поки своїм вогнем не погасимо їх. Маразм!».

Роман Бочкала повідомив це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість волонтер Діана Макарова написала сьогодні, 3 листопада:

«31-Й...

Сссссссссуки...

...на этом мысль заканчивается.

Там котёл.

Но часть ребят успели вывести.

Есть трёхсотые, да. По 200 не знаю.

Пока всё.

Діана Макарова написала це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів