Митників і прикордонників на українсько-російських пунктах пропуску замінили «казаки»

16:18 6 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vzapravdu.net

Закриття восьми пунктів пропуску на українсько-російському кордоні, по суті, відкрило кордон між двома державами. Так під час відеомосту між Львовом і Луганськом на тему: «Тенденції у малому і середньому бізнесі на заході і на сході України» сказав президент Луганської торгово-промислової палати Сергій Кириченко.


Відео: Львівський прес-клуб

«Прикордонники розійшлися, перевдягнувшисьу цивільний одяг. А коли немає прикордонників, митники не можуть працювати – оформляти документи. На 100 км немає жодної людини, яка би охороняла кордон. Хоча, за фактом, українсько-російський кордон відкрили. Тепер на всіх пунктах пропуску стоять «казаки», які виконують функції і митників, і прикордонників. Крім того, закрито єдину залізничну гілку «Червона могила».

На Луганщині, за словами Кириченка, можуть взагалі зникнути робочі місця, що виллється в голодний бунт. І тоді луганчани, які залишаться без засобів до існування, підуть не на людей в балаклавах, а на тих, у кого кращий будинок, вважає Кириченко.

Однак є підприємці, які використовують цю ситуацію, наголосив Сергій Кириченко: «В Олександрівці, приміській зоні Луганська, бізнесмени врізаються в газові мережі і напряму заправляють газом автомобілі, хтось у когось відтискає бізнес-товар, хтось його реалізує».

Нагадаємо, вчора, 5 червня, Постановою Кабміну закрито низку пунктів пропуску на українсько-російському кордоні.







Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів