Минулої доби на водоймах Львівщини загинули дві людини

13:06 26 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vykonkom-tsmkr.gov.ua

В обласному управлінні ДСНС закликають мешканців і гостей регіону з проханням бути обережними та дотримуватись правил безпеки поведінки на водних об'єктах.

25 липня о 10:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Бродівського районного відділу МВС, що в річці Бовдурка на вулиці Залізничній в місті Броди виявлено тіло чоловіка 1960 року народження. Пожежно-рятувальним відділенням тіло було витягнуто на поверхню. 

Також 25 липня о 14:40 до рятувальників надійшло повідомлення від чергового Перемишлянського районного відділу МВС, що в ставку у селі Ганачівка Перемишлянського району місцевими мешканцями виявлено та витягнуто на поверхню тіло односельчанина 1955 року народження.

Загалом з початку року на території Львівської області виявлено 39 загиблих осіб, з них шістеро – діти. Підрозділами ДСНС на воді врятовано чотири особи.

Львівське обласне управління ДСНС звертається до мешканців та гостей регіону з проханням бути обережними та дотримуватись правил безпеки поведінки на водних об'єктах. Про це повідомили сьогодні, 26 липня, в прес-службі обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів