Морпіх Діанов переказав 1 700 000 грн пожертв центру Незламні у Львові

14:10 20 листопада 2022 р.

Фото до новини

1 700 000 гривень з донатів, перерахованих захиснику "Азовсталі" Михайлу Діанову, передано на «Протези для Незламних» Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ у Львові.

Про це Михайло Діанов повідомив у Facebook, пише Dailylviv.com.

"Понад 8 місяців як я живу, користуючись однією рукою. До багатьох обмежень я звик. Певний час я думав, що так вже буде завжди і ця думка дуже важка. Бо завжди так не має бути. Ні в мене, ні в інших хлопців, у яких ситуація ще тяжча. 

Я шукав варіанти, як переадресувати частину вашої допомоги сами тим, хто, як і я, потребує повернення можливості обіймати рідних обома руками, а також ходити, можливо, й тримати зброю. Це дуже важливий для мене напрямок, і я знайшов тих, хто вже допоміг багатьом ветеранам. Дякую Олі Поляковій за дуже своєчасну ініціативу і те, що саме завдяки їй я дізнався про проєкт.

1 700 000 гривень з Ваших донатів передаю на «Протези для Незламних» Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ. Гроші підуть на закупку якісних біонічних протезів. Це все Ваша допомога, за яку я вкотре кажу дякую",- написав Діанов.

Михайло Діанов віддає понад 20 млн грн, зібрані на його лікування, побратимам

На стадіоні Арена Львів першими відзначилися Діанов і Пташка (відео)

Львів'янину встановили найлегший у світі протез, надрукований на 3D-принтері (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів