Міст на дорозі Сколе – Славське відремонтують капітально

16:45 5 травня 2021 р.

Фото до новини

Служба автомобільних доріг у Львівській області замовила капітальний ремонт мосту за 13,5 млн грн у ТОВ «РБП Транс-мост».

Цей міст розташований на дорозі Т-14-24 Сколе – Славське. Оновлення проводитимуть у рамках проєкту «Мале Карпатське коло».

Про це повідомляють Наші гроші.Львів, пише Dailylviv. 

За технічним завданням, підрядник проведе демонтажні роботи, підсилить поточні опори, відремонтує мостове полотно, а також облаштує тротуари і під’їзди до мостів.

Окрім переможця, участь у торгах взяло ТОВ «Автомагістраль-Південь». Під час аукціону учасники знижували вартість своїх цінових пропозицій, але остаточна ціна «РБП Транс-мосту» була на 5 тис. грн дешевшою, тому договір уклали з цією компанією. Загалом на тендері зекономили майже 1,5 млн грн або 10% від очікуваної вартості закупівлі.

Проєкт Мале Карпатське коло» включений до національної програми «Велике будівництво». Його основна мета — з’єднати найкоротшими шляхами головні туристичні центри Карпат у трьох областях. Серед них Славське, Рожанка, Сколе та Плай у Львівській області. На Закарпатті це — Пилипець, Ізки та Синевир, а також Вигоду, Вишків і Буковель у Івано-Фрнаківській.

Передбачається, що за проєктом лише у Львівській області відремонтують 75,5 км доріг та 37 мостів. Вартість проєкту Львівська служба автомобільних доріг спершу оцінювала у 2,5 млрд грн, але згодом її очільник Олег Береза заявляв про ціну в 2,7 млрд грн.

У 2021 році планують відремонтувати 25 км та 19 мостів, а коштуватиме це 1,2 млрд грн.

Реконструкція славського моста — не перший етап реалізації «Малого Карпатського кола». На початок 2021 року було розроблено проєктну документацію на капітальний ремонт 5 мостів. Зокрема, раніше «Наші гроші. Львів» повідомляли про капітальні ремонти двох мостів через річку Бримівка на трасі Київ-Чоп за 22,5 млн грн. На цих торгах ТОВ «Автомагістраль-Південь» обіграло «РБП Транс-мост» і стало підрядником.

ТОВ «РБП Транс-мост» зареєстровано у селі Ратнів Волинської області, а його власником є Володимир Рицай. З початку 2020 року фірма одержала держзамовлень на 108 млн грн.

На Львівщині може впасти ще один міст на ріці Західний Буг - у Сокалі

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом обвалу мосту на Львівщині

Обвал мосту: як курсують автобуси з Луцька до Львова

Упродовж трьох місяців позачергово обстежать усі мости на Львівщині з ознаками аварійності

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів