Міноборони росії лякає світ відео з навчань зі застосування тактичної ядерної зброї

20:27 21 травня 2024 р.

Фото до новини

Вочевидь, під час цих навчань не використовувалися справжні ядерні заряди.


Про це повідомляє The insider, пише DailyLviv.com.

Міноборони рф поширило кадри проведення навчань щодо "відпрацювання питань підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї". На відео показано відпрацювання підвезення та спорядження оперативно-тактичного ракетного комплексу «Іскандер» ракетами кількох типів. Крім того, показано кадри підготовки літака, спорядженого авіаційним засобом ураження, до вильоту.

Міноборони анонсувало ці навчання на початку травня. Тоді стверджувалося, що їх проводитимуть у відповідь «на провокаційні заяви та погрози окремих західних офіційних осіб на адресу рф».

Особовий склад задіяних у навчанні підрозділів авіації Повітряно-космічних сил Росії відпрацьовує спорядження спеціальними бойовими частинами авіаційних засобів ураження, у тому числі аеробалістичних гіперзвукових ракет «Кинжал», та вильоти до призначених районів патрулювання.

Вочевидь, під час цих навчань не використовувалися ядерні заряди, інакше один з них напевне б вибухнув: або від несправності, або від влучання в нього далекобійної зброї країн НАТО. Про конкретне місце цих у південному військовому окрузі рф навчань москва не повідомляє.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів