Мешканку Львівщини двічі за день ловили п'яною за кермом

09:54 8 червня 2021 р.

Фото до новини

Учора вдень піший екіпаж підсилення, який стежив за порядком на вулиці Городоцькій в районі Приміського вокзалу, помітив на зупинці громадського транспорту біля торгового центру автомобіль ВАЗ 21074.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише DailyLviv.

За кілька хвилин до автомобіля підійшла жінка, сіла за кермо і розпочала рух. Патрульні встигли зупинити її.  Під час спілкування із водійкою інспектори помітили у неї ознаки алкосп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,91 проміле.

На 43-річну мешканку міста Новояворівськ склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та винесли об'єднану постанову за відсутність необхідних документів та за стоянку на зупинці громадського транспорту.

Жінку попередили про заборону вподальшому здійснювати рух. На місце прийшла її сестра і запевнила, що саме остання сяде за кермо.  Однак, за деякий час згадану порушницю знову зупинили. Цього разу пристрій Drager показав 2,66 проміле.

На неї знову оформили протокол за керування транспортним засобом в нетверезому стані. Окрім того, отримала постанову за непристебнутий  пасок безпеки. 

Цього разу вже прийшов тверезий водій і сів за кермо.

П'яний поліціянт-полковник у відставці у Львові пошкодив 4 автомобілі у ДТП (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів