«МАУ» запевнили: «Пожежі на борту літака «Boeing 737-800» Львів – Київ не було» (відео)

14:34 15 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в інтернет-мережі «Facebook»

В авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» повідомили в п’ятницю: «У пасажирському салоні з'явився запах горілого пластику».

«Пожежі на борту літака «Boeing 737-800» Львів – Київ не було», – запевнили сьогодні, 15 січня, «Телевізійну службу новин» каналу «1+1» у прес-службі авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України». У відповідь на запит тележурналістів авіатори повідомили: «Літак авіакомпанії МАУ, «Боїнг 737-800», реєстраційний номер «UR-PSC», який виконував рейс «PS034» Львів – Київ сьогодні, 15 січня, повернувся до аеропорту вильоту, оскільки після набору висоти в пасажирському салоні з'явився запах горілого пластику. При цьому жодних ознак загоряння – ані диму, ані вогню – в салоні не було виявлено. Командир судна прийняв рішення повернутися до аеропорту Львова, що є у повній відповідності з чинними авіаційними процедурами». 

У компанії зазначили, що після посадки пасажири отримали свій багаж і чекають на виліт рейсу, який запланований на сьогодні о 13:30. При цьому ознак виникнення пожежі на борту не виявили.

Однією з причин запаху диму може бути потрапляння пластикового предмета (целофановий пакет, шматок целофанової плівки для пакування валіз) до двигуна. «Точну причину появи запаху авіакомпанія оприлюднить після отримання офіційного висновку технічної комісії», – наголосили в «МАУ».

На борту літака було 154 пасажири, з них 115 – трансферні. Трансферним пасажирам, які втрачають стикування з міжнародними рейсам з «Борисполя», запропонують альтернативні варіанти. В компанії стверджують, що ніякої пожежі на борту літака МАУ не було.

Про це повідомили сьогодні, 15 січня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», в аеропорт «Львів» повернувся через задимлення літак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів