Маму двох дітей, яка впала з лазанки в Бухті Вікінгів, поховають завтра

21:02 31 липня 2021 р.

Фото до новини

Вчора, 30 липня, біля Львова у відпочинковому комплексі “Бухта Вікінгів” загинула 38-річна жінка.

Про це інформує “Варта1”, пише Dailylviv.

Вона загинула внаслідок нещасного випадку — падіння під час відпочинку на лазанці.

“Вона була на тому атракціоні й зірвалася звідти. Ніхто не бачив, як вона зірвалася, бачили як тільки вона падала. Це була лазанка”, — повідомив у коментарі чоловік загиблої Наталії Сергій Москальов.

Наразі, з чоловіком не контактували представники “Бухти Вікінгів” та поліції.

Чоловік займається похованням дружини, більш докладно про її загибель зможе розповісти після прощання. У сім’ї залишилися двоє маленьких дітей.

У поліції повідомили, що розслідування проводиться за ст. 115 ККУ з приміткою “нещасний випадок”.

Чин парастасу відбудеться сьогодні, 31 липня, о 20:30 год, у Церкві Покрови Пресвятої Богородиці Згромадження Салезіян УГКЦ (вулиця Личаківська, 175а).

База відпочинку “Бухта Вікінгів” розташована за 12 км від Львова в напрямку Бібрки. Власниками бази відпочинку є Роман та Аліна Саніни. ПП “Случ-Плюс” та ТзОВ “Лісові стежки” зареєстровані у 1998 та 2020 роках за однією адресою у селі Старе Село, колишнього Пустомитівського району (тепер Львівський район), де розташована база відпочинку “Бухта Вікінгів”. Вони займаються організацією інших видів відпочинку та розваг. Власницею ТзОВ “Лісові стежки” є Аліна Саніна, а ПП “Случ-Плюс” володіє Роман Санін, які проживають за однією адресою у Львові.

На сайті відпочинкового комплексу розміщена реклама атракціону - вели­чезного сітчастого парку.

"Сітки — це факчтино величез­ні батути просто серед лісу. Натягнуті сітки на висоті приблизно сім метрів. Є і менш «адреналінні» гойдалки, гірки, які підійдуть для молодших ді­тей",- йдеться в описі атракціону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів