Львів’яни зможуть здати ялинки на утилізацію

15:00 15 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів» розпочне в середу, 16 січня, збір відпрацьованих ялинок на утилізацію

Про це повідомили у вівторок, 15 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Досить зняти з ялинки всі новорічні прикраси й винести її до контейнерного майданчика поруч із будинком в середу, 16 січня, зранку (до 12.00) або 23 січня. Впродовж дня ці ялинки заберуть комунальні служби міста й завезуть на переробку в «Зелений Львів».

«Якщо ж мешканці не встигнуть на ці дні, то, як і в попередні три роки, додаткова можливість здати ялинки на переробку у пункти прийому ялинок по районах Львова буде в п'ятницю, 25 січня, в суботу, 26 січня, з 11.00 до 15.00. Вони будуть на вулицях Замарстинівській, 167а, Володимира Великого, 14а (вхід у кінотеатр «Сокіл» у парку «Горіховий гай»), Виговського, 34 (Залізнична районна адміністрація), Шафарика, 15 (вхід у парк «Погулянка») й Хоткевича (вхід в парк Святого Івана Павла ІІ, поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці) та на проспекті Чорновола, 93 (на площі перед ТЦ «Арсен»)», – поінформували також у ЛМР.

«А всі, хто полюбляє розбирати ялинку ще пізніше, можуть самостійно відвезти її в комунальне підприємство «Зелений Львів», де впродовж року з 8.00 до 18.00 діє пункт прийому гілля (вулиця Замарстинівська, 167а). Ялинка має бути повністю очищена від декорацій, особливо – дощику, металевих кріплень для іграшок, гірлянд. Не слід викидати ялинку в контейнер для сміття. Йдеться лише про натуральні ялинки», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів