Львів’яни уже користуються майданчиком для збору будівельних відходів, – ЛМР

16:15 3 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

У міськраді запевнили: «На вулиці Жовківській, 18 почав діяти майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у Львові».

Про це повідомили в п’ятницю, 3 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Перші львів’яни розпочали здавати відходи. Зокрема, станом на сьогодні двоє львів’ян вже скористалися послугами майданчика: один мешканець здав старий паркет після ремонту, а другий – старий телевізор.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак зазначив: «Для того, щоб великогабаритні та дрібні будівельні відходи не потрапляли в контейнерні майданчики та назагал, щоб зменшити відходи у м. Львові, ми організували роботу майданчика для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів на території ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс». Ці послуги ми надаємо лише львів’янам, тому особа, яка хоче здати відходи, повинна показати будь-який документ, який засвідчить, що вона проживає у Львові».

Сергій Бабак доповнив: «Також плануємо відкривати нові майданчики у інших районах Львова. Зокрема зараз активно працюємо над відкриттям вже наступного майданчика у Сихівському районі. Натомість на основі аналізу роботи майданчика на вул. Жовківська, 18 будемо, при необхідності, корегувати організаційні моменти у цьому процесі для оптимально ефективної роботи майданчиків та забезпечення зручності львів’янам».

«27 липня 2018 р, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про запровадження пілотного проекту з організації майданчика для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів у Львові». Майданчик для збору будівельних відходів організовано на території ЛКП «ТФ «Львівспецкомунтранс» на вулиці Жовківській, 18. Тут на безоплатній основі приймають від мешканців Львова дерев’яні відходи, меблі, побутову техніку, шини, вживаний одяг, скло, метал, папір, полімер, гілки дерев тощо», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів