Львів’яни позбавлені водопостачання ще на 14 вулицях

14:00 13 листопада 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

Аварійні бригади «Львівводоканалу» розпочали ремонтні роботи біля будинків №23 на вулиці Лінкольна й №5 на Ставропігійській.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт біля будинку №23 на вулиці Лінкольна повністю позбавлені до 14:31водопостачання вулиці Господарська, Інструментальна, Лінкольна, Мазепи, Міртова, Хвильового й Шполянська, а частково – Замарстинівська.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт біля будинку №5 на вулиці Ставропігійській повністю позбавлені до 14:31водопостачання вулиці Вірменська, Краківська, Лесі Українки, Руська, Ставропігійська й Федорова.

Про це повідомили у вівторок, 13 листопада, на порталі «Гарячої лінії міста».

Як інформував «Щоденний Львів», у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, позбавлені до 16:00 водопостачання вулиці Джорджа Вашингтона, Медової Печери, Пасічна та Ярошинської, у зв'язку зі встановленням запірно-регулюючої арматури на водопроводі на вулиці Володимира Великого, припинено до 20.00 подачу води в частину Франківського району, а в зв'язку зі заміною водопроводу на проспекті Червоної Калини, призупинено до 16.00 водопостачання до кількох вулиць Сихівського району.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів