Львів'янка отримала опіки внаслідок спалаху газу (оновлено)

17:30 13 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Попередня причина – витік газу з гнучкого шлангу газової плити.

«Сьогодні, 13 січня, о 13:13 на першому поверсі двоповерхового цегляного приватного будинку на вулиці Естонській у Залізничниому районі Львова стався спалах газу без подальшого горіння. Внаслідок спалаху, потерпіла мешканка 1932 року народження», – повідомили сьогодні, 13 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Потерпіла отримала незначні опіки обличчя та правої руки. Працівники швидкої медичної допомоги надали першу медичну допомогу. Також внаслідок спалаху були вибиті вхідні двері та вікна. На місці події задіяно 17 осіб та п’ять одиниць техніки.

Працівники ПАТ «Львівгаз» припинили подачу газу до квартири. Попередня причина – витік газу з гнучкого шлангу газової плити. За даним фактом проводиться дослідча перевірка».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли в середу:

«13 січня о 13:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух газу в одноповерховому житловому будинку №23 на вулмці Естонській у Львові. Внаслідок вибуху в будинку виникла пожежа. Повідомили рятувальників про подію сусіди.

У помешканні на момент вибуху перебувала власниця 1932 року народження. Внаслідок пожежі бабуся отримала опіки правої руки. Горіння вдалося ліквідувати до прибуття вогнеборців. Потерпіла власниця від подальшої госпіталізації відмовилася.

Унаслідок пожежі знищено міжкімнатні двері на площі 2 кв. м, занавіску на площі 3 кв. м та підлогу на площі 0,5 кв. м. Попередня ймовірна причина виникнення займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів