Львів’янам загрожують залишки снігу на дахах і бурульки

11:10 6 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 6 березня, синоптики прогнозують у Львові плюсову температуру повітря.

Про це повідомили сьогодні, 6 березня, в прес-службі Львівської міськради, дк також розповіли: «Тому з дахів будівель можуть спадати залишки снігу, а також бурульки. Працівники комунальних підприємств знімають цей сніг, проте якщо його неможливо зняти, то обгороджують небезпечні ділянки».

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР наголосили: «Через температурні перепади, на дахах будівель утворюються нагромадження снігу та бурульки. Танучи, вони можуть ламатися і падати, і цим становити небезпеку для пішоходів. Особливу небезпеку вони становлять у старих кварталах міста, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. Тому закликаємо мешканців міста бути обережними».

У міськраді також поінформували: «Щоб вберегтися від падіння снігу з дахів чи бурульок, містянам радять дотримуватись основних правил безпеки – проходячи повз будинки чи високі дерева, необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння скупчень снігу чи льодових наростів, не ходити під дахом будівель та інших споруд, а також під балконами, обираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста, не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків та оминати їх, власникам автотранспорту не слід припарковувати свої машини біля будинків, обов’язково попереджати дітей про небезпеку падіння снігу та бурульок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів