«Львівспецкомунтранс» встановив підземний контейнерний майданчик для збору ТПВ

16:15 23 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Львівспецкомунтранс» встановив навпроти будинку №49 на вулиці Ранковій у Залізничному районі Львова підземний контейнерний майданчик для твердих побутових відходів.

Про це повідомили в понеділок, 23 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Відповідне рішення погодили 14 червня на засіданні виконавчого комітету ЛМР. Тож тепер, завдяки тому, що контейнери для змішаних відходів повністю заховані під землею, вдасться уникнути неприємного запаху та впливу опадів, не буде доступу різноманітних тварин, й сама територія виглядатиме значно привабливіше. Таких майданчиків згодом по місту буде значно більше».

«На встановлення майданчика з бюджету міста кошти не виділяли. Майданчик облаштовано коштом перевізника. Загальна вартість конструкції становить 320 тисяч гривень», – поінформували також у міськраді.

«На новому майданчику розмістили чотири контейнери для змішаних відходів – по 1,1 м³ кожен. Поряд також стоять контейнери закритого типу – так званих «дзвіночків» для збору пластику та скла», – розповіли також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів