Львівська міськрада виплатить по 1900 грн 45-ти родичам жертв Скнилівської авіакатастрофи

14:12 13 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

У цьому запевнила в середу заступник начальника управління соціального захисту ЛМР Ольга Сільчак.

Як повідомила сьогодні, 13 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба ЛМР, місто виплатить до Дня пам’яті жертв Скнилівської авіакатастрофи матеріальну допомогу родичам загиблих унаслідок. Дослівно ж у повідомленні сказано про це так:

«Цьогоріч суспільство вшановувало 12-ту річницю пам’яті жертв авіакатастрофи, що сталась на військовому летовищі «Скнилів» 27 липня 2002 року. Так, з метою вшанування пам’яті загиблих в часі цієї катастрофи, управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову грошову допомогу 45-м членам сімей загиблих, які потребують лікування, оздоровлення, вирішення питань соціально-побутового характеру, в розмірі по 1900 грн. На ці потреби в бюджеті міста передбачили кошти в сумі 85 500 грн. 

«День цієї трагедії назавжди увіковічниться в пам’яті майбутніх поколінь. І шанувати пам'ять є обов’язком і одночасно мотивацією, аби таке більше не повторилось», – розповіла заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак.

Довідка

Скнилівська трагедія – аварія під час cвяткування 60-ї річниці 14 авіаційного корпусу ВПС України на Скнилівському аеродромі під Львовом 27 липня 2002 року. Унаслідок падіння винищувача Су-27УБ у натовп глядачів, загинуло 77 осіб (серед них 28 дітей) і постраждало близько 250 людей». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів