Львівська міськрада відхрестилася від ЛГБТ-квесту

20:30 15 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvivnews.info

У ЛМР запевнили у вівторок: «Мерія не отримувала жодної офіційної заявки з зазначенням місця, дати та часу проведення пішохідного ЛГБТ-квесту та вважає недоцільним проведення такого заходу».

У прес-службі міськради запевнили сьогодні, 15 березня, «Щоденний Львів»:

«Львівська міська рада не отримувала офіційної заявки щодо проведення в місті пішохідного квесту за участю ЛГБТ-спільноти. У зв’язку з великим суспільним збуренням, яке викликала інформація про таку подію, розміщена у соціальних мережах та деяких ЗМІ, мерія вважає недоцільним проведення побідного заходу у Львові.

«До міської ради не надходило жодної офіційної заявки з зазначенням місця, дати та часу проведення пішохідного ЛГБТ-квесту. Однак, поширена у соціальних мережах та деяких ЗМІ інформація щодо планованого проведення такого заходу, викликала хвилю обурення різних громадських середовищ. Відтак, міська рада вважає недоцільним проведення таких заходів у Львові, з метою гарантування безпеки усім мешканцям та гостям нашого міста», – зазначила в.о. заступника міського голови Львова з гуманітарних питань Марта Литвинюк. 

Як інформував «ЩЛ», фракція Народного Руху України в обласній раді зажадала заборонити «Фестиваль рівності» й не допустити проведення пішохідного ЛГБТ-квесту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів