Львівщина отримала субвенцію з держбюджету

16:44 15 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Зокрема нашій області перерахували 1,1 мільйона гривень для надання пільг та субсидій населенню на придбання твердого палива і скрапленого газу.

«Львівська область отримала перший у цьому році транш субвенції з держбюджету на виплату державних допомог, надання пільг та субсидій», – повідомили сьогодні, 15 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Зокрема, 227,3 мільйона гривень надійшли для допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, а також для догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу та тимчасової допомоги дітям. У порівнянні з 2015-м роком ця сума є більшою на 17,4 мільйона гривень.

Також область отримала 1,1 мільйона гривень для надання пільг та субсидій населенню на придбання твердого палива і скрапленого газу. Це на 0,7 мільйона гривень більше, порівнюючи з першим траншом попереднього року.

Про це розповів директор департаменту фінансів Львівської облдержадміністрації Олег Демків, який також запевнив: «Ці кошти повністю передані міським і районним бюджетам  для спрямування за призначенням».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів