«Львівелектротранс» планує повернути на маршрут горілий трамвай (відео)

12:46 25 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Фахівець зі зв'язків із громадськістю «Львівелектротрансу» Оксана Яворська повідомила: «Машину відремонтують, у лютому планують пустити на маршрут. Там обламалася клема».

Близько дев'ятої вечора 22 грудня на вулиці Личаківській у Львові загорівся трамвай. Рухався маршрутом №2. Зайнялася кабіна водія та салон вагона. Всередині було до півсотні пасажирів.  Пасажир трамвая Анна Микита розповіла:

«Із подругою на Пасічній – кінцевій – сіли у «двійку». Їхали нормально, нічого не гуділо і не смерділо. Трамваєм керувала жінка. Біля Винниківського ринку на зупинці люди вийшли, зайшли, двері зачинилися.

Раптом щось почало стріляти, іскрити. Кабіна водія спалахнула. Водій встигла відчинити двері. Молодші старшим руки подавали. Потім двері стало затискати. Ми притримували їх, аби всі вийшли. Водій казала, що в трамваї були вогнегасники. Але там так усе палало, що до них добратися було нереально». 

Згорілий трамвай – 1986 року випуску. Його відправили на ремонт у депо. Фахівець зі зв'язків із громадськістю «Львівелектротрансу» Оксана Яворська повідомила: Машину відремонтують, у лютому планують пустити на маршрут. Там обламалася клема, через це сталося замикання. Водій наступного дня попросила відгул».

Про це розповіли сьогодні, 25 грудня, в київському часописі «Газета по-українськи». Як інформував «ЩЛ», трамвай №2 загорівся через замикання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів