Трамвай №2 загорівся через замикання, – «Львівелектротранс» (відео, оновлено)

10:55 23 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Водій швидко покинув кабіну й висадив усіх пасажирів.

«Як повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні ввечері на трамвайному маршруті №2 на вулиці Личаківській, біля Винниківського ринку, сталась надзвичайна ситуація – через замикання в кабіні водія, вигоріла кабіна і частково салон одного вагону – поінформували сьогодні, 22 грудня, «Щоденний Львів» у прес-службі міської ради, де також передали подробиці:

«Ніхто не постраждав. Директор ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Васільєв розповів: «У кабіні водія сталось замикання. Пошкоджена кабіна водія і обгоріла частина салону одного вагону. На щастя, ніхто не постраждав. Трамвай якраз стояв на вулиці Личаківській, біля Винниківського ринку. Коли сталось замикання, водій швидко покинув кабіну, висадив усіх пасажирів».

«22 грудня о 21:05 на вулиці Личаківській, 49 у Львові виникла пожежа в першому вагоні трамвая маршруту №2. Внаслідок події постраждалих немає. Пожежу ліквідовано силами двох пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області о 21:23. Тимчасово, на цій ділянці, було припинено рух трамваїв маршрутів №2, №7 та №10. О 21:57 рух міського електротранспорту відновлено   в повному обсязі», – повідомили сьогодні, 23 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у прес-службі (відділі комунікації) Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 23 грудня: «22 грудня о 21:05 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу в трамваї на вулиці Личаківській, 49 у Львові. Негайно до місця виклику прибув черговий караул 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Львова, який  о 21:12 локалізував та о 21:23 повністю ліквідував загоряння.  Внаслідок пожежі вогнем знищено кабіну водія та салон трамвая на площі 10 квадратних метрів, пошкоджено салон трамвая на площі 20 квадратних метрів. Рятувальникам вдалось врятувати трамвай від повного знищення. Причина займання встановлюється».

Натомість тележурналісти розповіли в середу:

«У Львові на ходу зайнявся трамвай. Спочатку щось замкнуло у кабіні водія, після цього полум'я перекинулося на салон.

Керманич трамваю вчасно відреагував: оперативно висадив пасажирів, а потім і сам подався навтьоки. На щастя, внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Пасажирський транспорт у Львові горить не вперше. Влітку на ходу зайнявся тройлейбус. Тоді теж із салону усім вдалося вибратися, а палаючий тролейбус поїхав далі та врізався у житловий будинок».

Про це повідомили сьогодні, 23 грудня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», у Львові загорілися два трамваї.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів