Львів прибирали від снігу 33 одиниці техніки, – ЛМР

09:30 18 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «До виконання робіт із прибирання вулично-дорожньої мережі міста сплановане використання 120 одиниць комунальної спеціальної техніки».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 18 березня: «Станом на сьому годину ранку в місті працювали 33 одиниці снігоприбиральної техніки, ще 55 машин були на чергуванні. Для посипання доріг та хідників використали 164 кубометрів піскосуміші».

«Зокрема, до роботи були залучені 25 піскорозкидувачів, п’ять навантажувачів і три трактори. Вчора впродовжмдня до роботи були залучені 28 одиниць техніки, на чергуванні було ще 65 одиниць техніки», – запевнили також у міськраді.

«За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 18-19 березня у Львові та області очікується різка зміна погоди. 18 березня – сильні опади (мокрий сніг з переходом в сніг). Вітер – північно-східний 9-14 метрів за секунду, пориви – 15-22 метрів за секунду, хуртовини. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця, снігові замети. Приріст снігового покриву – 20-35 см. 19 березня – поступове припинення опадів. Водночас, прогнозують зниження температури повітря. 18 березня вночі – 11-16°С морозу, вдень – 6-11°С морозу; 19 березня вночі – 13-18°С морозу, вдень – 2-7°С морозу», – поінформували також у міськраді.

«Через прогнозоване погіршення погодних умов 16 березня в мерії відбулось засідання оперативного штабу щодо роботи комунальних служб міста. Враховуючи погіршення погодних умов та несприятливі прогнози на найближчі дні, в місті оголошено режим чергування для комунальних служб, до роботи залучать всю наявну снігоочисну техніку. Також вихідні оголошено робочими днями для двірників та працівників ШРП міста», – розповіли також у міськраді.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак зазначив: «Піднята вся наявна в місті техніка. На нічне чергування виведені керівники відповідних управлінь міської ради. Зранку також буде чергування. Субота та неділя оголошені робочими днями для двірників, працівників ШРП та ремонтних бригад усіх комунальних підприємств міста. Також ЛКП «Львівелектротранс» розчищатиме трамвайні колії і вживатиме усіх необхідних заходів щодо підтримання колії в робочому стані».

«До виконання робіт з прибирання вулично-дорожньої мережі міста сплановане використання 120 одиниць комунальної спеціальної техніки, а техніки інших підприємств – 21 одиниця. Для утримання вулично-дорожньої мережі міста щоденно робітники саночистки ЛКП ШРП районів, що прибирають вулично-дорожню мережу міста – 214 осіб, додатково залучаються дорожні робітники – 112 осіб. Двірники ЛКП, що прибирають прибудинкову територію, – 1737 осіб, двірники ЛКП, що прибирають внутріквартальні проїзди, – 327 осіб. Загальна кількість осіб, що залучається до прибирання – 2390. В наявності є 6003 кубометрів піско-соляної суміші», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів