ЛМР подала в суд на "Шоколад" за "баняки" на фасаді

19:30 24 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Сьогодні на пленарному засіданні Львівської міської ради заслухали інформацію про самовільно встановлені конструкції на фасаді будинку на вул. Сербській, 3., де розміщена кав'ярня "Майстерня шоколаду". Аби ТзОВ "Шоколад" демонтувало конструкцій, ЛМР подало позов до суду, інформує прес-служба ЛМР.

«На адміністративній комісії Галицького району було складено протокол від 17 вересня про демонтаж самовільно встановлених конструкцій на фасаді будинку №3 на вул. Сербській. Відповідно до цього протоколу, підприємцю було надано місяць для їх демонтажу.

ТзОВ «Шоколад» відмовилося це зробити, місячний термін минув, тому 18 жовтня була подана заява до суду з вимогою привести фасад до попереднього стану, тобто за власні кошти демонтувати конструкції», - зазначила Лілія Онищенко, начальник управління охорони історичного середовища. 

Нагадаємо, що "Холдинг емоцій !Фест", якому належить ТзОВ "Шоколад" самовільно змонтував на фасаді будинку, який включено до історичної спадини ЮНЕСКО, конструкції, що, за задумом власників, нагадують величезні баняки для приготування шоколаду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів