Лісгосп на Львівщині перерахував для армії 70 тисяч гривень

13:24 17 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» перерахувало свій одноденний заробіток в сумі 70 тисяч гривень волонтерам на придбання гуманітарної допомоги для військових на сході України.

Про це повідомили сьогодні, 17 жовтня, у Львівській обласній раді, де також розповіли: «Відтак, напередодні Дня захисника України волонтери вирушили на передову, аби відвезти їм гуманітарну допомогу. Наші захисники отримали нові зимові шини для службових автомобілів. Також волонтери передали військовослужбовцям протизастудні препарати, медикаменти, продукти харчування, теплі речі тощо».

Генеральний директор «Галсільлісу» Володимир Мельник запевнив: «Ми маємо бути єдиними. Повинні підтримувати наших бійців хто чим може. З нагоди свята Дня захисника України ми одноголосно вирішили передати одноденний заробіток, аби закупити необхідні речі для військових. Разом наближаємо перемогу!».

Про це повідомили сьогодні, 17 жовтня, в прес-службі Львівської облради, де також поінформували: «Напередодні дня Українського козацтва у Новоайдарі урочисто відкрили пам'ятний хрест «Воїнам АТО» (на фото).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів