Кращих автомобілістів-гвардійців у Львові нагородили тортами

14:26 28 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

В автомобільній роті Галицької бригади НГУ відзначили професійне свято тематичними естафетами та спортивними змаганнями.

«Щороку в останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника. Сучасне життя неможливо уявити без автомобіля. У багатьох військових частинах Західного ОТО це свято відзначили тематичними естафетами та спортивними змаганнями – повідомили сьогодні, 28 жовтня, в прес-службі Національної гвардії України, де також поінформували:

«Святковий день в автомобільній роті Галицької бригади Національної гвардії України розпочався з привітання особового складу заступником командира військової частини з озброєння – начальником технічної частини підполковником Іваном Тимчуком з Днем автомобіліста. Він також зазначив: «Військовий водій – професія особлива. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі. Щиро бажаю всім міцного здоров’я, трудових здобутків, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, а дома завжди чекають рідні та близькі».

Змагання між взводами автороти розпочалисьв парку військової частини зспеціальної воєнізованої естафети. Військовослужбовці міняли колеса, збирали та розбирали зброю, тобто робили все, що притаманне військовому водію в повсякденній службі. На другому етапі змагань команди підрозділу зійшлися в спортивному залі під час гри у волейбол. І хоча волейбольний матч був запеклим, і кожен прагнув перемоги, результати змагань оцінювались по професійній підготовці водіїв.

За підрахунками балів перше місце зайняла команда другого взводу автомобільної роти. Переможцям змагань вручили приз у вигляді торта».

Про це повідомили сьогодні, 28 жовтня, в прес-службі в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів