Крани на газплиті були закриті, пічками теж не користувалися: у Львові розслідують причини вибуху

12:07 14 грудня 2021 р.

Фото до новини

Причина вибуху газу на вулиці Замарстинівській, 28 у Львові, який стався учора, 13 грудня, буде відома лише після розслідування.

Про це Dailylviv.com поінформували в АТ "Львівгаз".

"Для того, аби розслідувати інцидент, що стався вчора на вулиці Замарстинівській 28, АТ "Львівгаз" повідомив головне управління Держпраці у Львівській області, яке й сформує комісію для розслідування. Головою комісії стане представник Держпраці, до її складу ввійде і представник АТ "Львівгаз"",- йдеться в повідомленні.

За інформацією Львівгазу, в приміщенні, де стався вибух, з газового обладнання були газова колонка, 4-конфорна газова плита і дві пічки. Крани на плиті були в закритому положенні, пічками теж не користувалися. Шланг, що йшов від плити повністю сплавився. Тому зараз точно сказати про причини вибуху неможливо. Не варто виключати й варіантів, що у приміщенні були випари спирту чи бензину, що теж могло призвести до вибуху.

"Станом на сьогодні точно говорити про причину вибуху ми не можемо. Вичерпну відповідь можна буде отримати лише після завершення розслідування",- зазначають в АТ.

Унаслідок вибуху газу у Львові постраждало три квартири

Пожежники оприлюднили відео з місця вибуху газу у Львові (відео)

Госпіталізовано потерпілих від вибуху газу у Львові: повідомили причину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів