Комунальники ліквідовують наслідки негоди у Львові

11:15 18 серпня 2018 р.

Фото до новини

18 серпня оголошено для працівників комунальних служб Львова робочим днем для подолання наслідків негоди.

Про це повідомили в суботу, 18 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Зранку директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк проводить об’їзд містом. За усіма адресами, де впали дерева, підтопило дорогу чи підвали будинків, намулило землі та листя – працюють комунальники та відповідна техніка»

Ірина Маруняк запевнила: «Люди працюють, сьогодні оголошено робочий день. Зараз особлива увага скерована на очищення внутрібудинкових територій, де також намулило багато болота та листя. Проводиться робота з розкрижування дерев, які впали».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР розповіла також: «У Франківському районі впал трид дерева, у Залізничному – вісім. Проводиться обстеження підвальних приміщень, де є потреба – викачують воду. Працівники районів проводять обстеження дахів, де є затоплення чи протікання – будемо вживати усіх заходів, щоб ці речі ліквідувати.

Ірина Маруняк доповнила: «Зараз відсутнє електропостачання на вул. Городоцькій. ПАТ «Львівобленерго» з’ясовує причини і буде ліквідовувати аварію. Також нема електропостачання на двох вулицях у Винниках, ймовірно, трапився обрив мережі. Впродовж трьох-чотирьох годин там будуть проведені всі необхідні роботи з відновлення електропостачання. Транспорт працює в робочому режимі, проблем немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів