Юлік зі Львова, який не зауважив Анджеліну Джолі, розповів, чим закінчилася ця історія

17:46 2 травня 2022 р.

Фото до новини

Журналісти телепрограми "Сніданок" знайшли і поспілкувався з хлопчиком, який у львівській кав'ярні не зауважив Анджеліну Джолі і через це став мемом.

Про це інформує 1+1, пише Dailylviv.com

Два дні тому в п'ятницю голлівудська зірка з'явилася на вулицях Львова. Візит актриси став несподіванкою для всіх. Зірку помітили в кав'ярні, зняли відео та виклали в мережу. Воно швидко стало вірусним.

Майже 2 мільйони переглядів на сторінці автора – Майї Підгорецької. Але більше за приїзд Джолі користувачі обговорювали тільки хлопця, який не помітив актриси, бо сидів у навушниках із телефоном у руках.

Журналістка Наталка Щука за ніч розшукала його та записала ексклюзивне інтерв'ю. Його ім'я - Юліан. В інтерв'ю восьмикласник, який став мемом, розповів, що в кафе опинився випадково. Хлопець краєм вуха чув, що поруч хтось говорить англійською і навіть бачив актрису, але зізнається - не впізнав її.

«У реальності вона дуже красива, але у фільмах так іноді загримують, що мало хто впізнає», - так пояснив ситуацію Юліан. Йому 14 років, він закінчує 8 клас.

Того дня Юлік, а саме так його називають друзі, опинився у кав'ярні випадково. Він їхав забирати колесо до свого велосипеда. Маршрутки довго не було і він вирішив зайти на кілька хвилин щось перекусити.

"Я сів за столик і краєм вуха чую, як хтось англійською мовою розмовляє. Думаю, якраз американська Instagram-знаменитість. Якось не помітив, я бачив, але не зрозумів, хто це, не впізнав", - повідомив хлопець та додав, що бачив багато фільмів із Джолі, але в житті вона зовсім інша.

Юлік також розповів, що в той момент слухав музику та переглядав пости в Instagram. Після поїхав додому, нічого не підозрюючи.

"Я приїхав додому, а мені мама показує відео, яке їй сусідка скинула, що я популярний. Поки я додому їхав, десь пів години, вийшло так, що я уже у всіх пабліках... Як сон наяву. Начебто усе реально і таке враження, що ти прокинешся і цього усього не буде", - говорить Юлік.

Наступного дня школяр отримав десятки повідомлень і дзвінків від рідних та друзів, почав збирати фотомеми про себе, яких користувачі Мережі створили десятки. Хлопця вони не ображають.

"Нема на що ображатися, Люди просто діляться позитивом. Людям весело і немає на що злитися", - ділиться він. Юлік багато читає, добре вчиться, малює і мріє стати тревел-ведучим. Хлопець вдячний Анджеліні Джолі і всім, хто допомагає Україні під час війни, і говорить, що вірить у перемогу.

Анджеліні Джолі у Львові довелося бігти в укриття під час повітряної тривоги (відео)

Анджеліна Джолі на Львівщині: Козицький повідомив про програму перебування (відео, фото)

На Сихові Анджеліна Джолі випила каву у Львівських круасанах (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів