Кава Unbroken у Львові. Горнятка допомоги для воїнів (відео)

10:14 28 серпня 2024 р.

Фото до новини

Частину коштів від продажу кави «Unbroken» українська мережа кав’ярень «Світ кави» перeказує в однойменний фонд, який опікується тими, хто постраждав внаслідок агресії рф.


Ця благодійна ініціатива, що розпочалася чотири місяці тому, набирає у Львові популярності, про що свідчить збільшення замовлень нового продукту, повідомили DailyLviv.com у «Світі кави».

Як розповіли кореспонденту DailyLviv.com власники мережі «Світ кави», у травні цього року вони об’єднали зусилля з благодійним фондом «Unbroken», який збирає кошти на соціальні проєкти, пов’язані з постраждалими внаслідок війни і лікуванням та реабілітацією українських військових.

“У «Світі кави» можна придбати каву «Unbroken», частина грошей від купівлі якої буде перерахована у фонд «Unbroken»,  - пояснили механізм дії благодійного проєкту його ініціатори.

В упаковці є 150 грамів кави сорту «Колумбія Уіла», в якій поєднано смак жовтого яблука, апельсина, горіхів і молочного шоколаду. Добірні зерна вирощують у горах Колумбії на висоті 1500 метрів. До Львова кава потрапляє безпосередньо з південноамериканських плантацій. Тут її професійно обсмажують, після чого ароматні зерна готові до споживання. «Світ кави» є офіційним представником Giesen Coffee Roasters в Україні - виробника ростерів для обсмаження кави в сегменті найвищої якості для магазинів, палярень і промислових цілей. 

Ціна однієї упаковки «Колумбія Уіла» - 195 грн. Каву можна придбати в крамниці та кав’ярнях «Світу кави» у Львові на площах — Ринок, 30 та Катедральній, 6 або безпосередньо в «Unbroken».

Довідка

«Світ кави» — українська мережа кав'ярень і власний обсмажувальний цех у Львові, які працюють з кавою спешилті. У 2000 році Маркіян Бедрій разом з дружиною Ольгою відкрили маленьку кав'ярню-крамницю "Світ кави", де був представлений асортимент сортів кави з різних країн. Можна було придбати каву, або випити еспресо за одним з чотирьох столиків.

Через кілька років Маркіян Бедрій купив сусіднє приміщення і розширив кав’ярню. Там уже була невелика кухня з власною випічкою.

У червні 2012 року засновано власне виробництво свіжообсмаженої кави у Львові. Маркіян Бедрій починає подорожувати в країни, де вирощують каву: Ефіопія, Кенія, Руанда, Бурунді, Гондурас, Сальвадор, Нікарагуа. Фахівець вибирає лоти спешилті кави, які напряму везуть у Львів. Багато кав'ярень та ресторанів в Україні почали варити каву, обсмажену “Світом кави”.

У червні 2016 року на Подолі в Києві відкрито другу кав'ярню "Світ кави". Кав'ярня стала популярною серед львів'ян, які живуть у столиці.

У серпні 2016 року відкрито третю каварню "Світ кави" - на площі Ринок у Львові. 

Unbroken (Незламні) — екосистема людяності, що об'єднує більше дюжини проєктів. Вона надає різноманітні послуги, включаючи лікування, протезування, фізичну та психологічну реабілітацію, житло та реінтеграцію.

У серці екосистеми Unbroken – Національний реабілітаційний центр. Тут отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу військовослужбовці та цивільні, як дорослі, так і діти, які втратили кінцівки. Від початку повномасштабного вторгнення тут пролікували понад 15,000 поранених українців, з яких 2,000 – діти.

Серед напрямків роботи Центру – реконструктивна хірургія, ортопедія і протезування. Людям не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Крім того, у Центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією. Усю медичну допомогу люди отримують безоплатно.

Національний реабілітаційний центр працює на базі Першого медоб'єднання Львова – найбільшої медичної установи України, до якої входять дві дорослі лікарні та одна дитяча.

Читайте такожОбсмажувачка кави зі Львова, яка уійшла в топ-5 світу, готується до нового чемпіонату

Кава на двох. Вдова захисника відкрила у Львові каварню, про яку мріяв чоловік

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів