Ізраїль дозволив літати в Україну з 15 червня

18:39 12 червня 2021 р.

Фото до новини

В Ізраїлі вирішено з 15 червня виключити Україну, Ефіопію і Туреччину зі списку країн, в які заборонено виліт з Ізраїлю («країни максимального ризику»).

Крім того, вирішено продовжити термін дії основних положень авіаційних правил до 30 червня, але скасувати заборону на прохід у пасажирський термінал «другорядних» супроводжуючих.  Про це повідомив Minfin, пише Dailylviv.

Буде скасовано і вимогу до авіаперевізників щодо мінімальної кількості стійок при реєстрації на рейс, введеної для забезпечення соціальної дистанції між пасажирами Зміни набудуть чинності з понеділка, 14 червня.

Нині «країнами максимального ризику» владою Ізраїлю названі дев'ять держав: Ефіопія, Бразилія, ПАР, Індія, Мексика, Туреччина, Аргентина, Україна і Росія. Виїзд у ці країни заборонений для громадян Ізраїлю — крім виняткових гуманітарних випадків і для громадян, які постійно проживають у цих 9 країнах. А всі ті, хто не є громадянами Ізраїлю і повертаються з цих країн, повинні питати дозволу у спеціальній комісії, що розглядає виняткові випадки.

Дозвіл зобов'язані просити також люди, які постійно проживають в Ізраїлі за однією з віз.

Уряд Ізраїлю з 3 травня заборонив виїзд своїх громадян до України, Туреччини, Ефіопії, Індії, Бразилії, Південної Африки та Мексики в межах заходів боротьбіи з розповсюдженням covid-19.

Зараз для наших громадян відкриті кордони з понад 100 країнами.

Збільшено перелік документів для в'їзду в Україну: кому відмовлятимуть

Двоє німців усе ж перетнули кордон України і їдуть велосипедами у Київ

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів