Головний архітектор ДПТ представив його львів’янам

13:15 2 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Поблизу села Бережани в Пустомитівському районі неподалік Львова проектують дачні ділянки.

Про це повідомили у вівторок на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «1 жовтня відбулася зустріч із головним архітектором детального плану території земельних ділянок, які розташовані за межами Львова, поблизу села Бережани на території Львівської міської ради Юрієм Столяровим. Цей детальний план розроблений на замовлення департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА, відповідно до розпорядження голови Львівської ОДА.

«Зустріч провела Львівська міська рада, оскільки ділянка проектування належить до її території.  У проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території площею 0,52 га. Проектанти передбачають розмістити на цій ділянці шість дачних ділянок», – поінформували також на порталі депутатів.

«На зустрічі з архітектором виникло питання щодо адміністративно-територіальної приналежності цієї ділянки. Присутні висловили сумнів щодо того, що вона  розташована за межами міста, бо є уточнені картографічні дані, за якими ця ділянка - у межах Львова», – розповіли також на порталі депутатів.

Проектант Юрій Столяров запевнив: «Відтак, це питання потребує окремих замірів і чіткого визначення.  Ця ділянка вимагає великих капіталовкладень, бо зараз немає під’їзду до цієї території, немає інженерних мереж. Треба інвестувати кошти в дорогу, інженерні мережі. Крім того, там складний горбистий рельєф. Теж цією територією протікає потічок. Але від потічка ми відступили згідно з законодавством 25 метрів».

«Під час обговорення прозвучало ще одне зауваження щодо вступу в дію нових ДБН і цей детальний план треба переглянути з їх врахуванням. Від 13 вересня до 12 жовтня 2018 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельних ділянок, які розташовані за межами населеного пункту Львова, поблизу села Бережани на території Львівської міської ради», – поінформували також на порталі депутатів.

«Пропозиції можна подавати до 12 жовтня 2018 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через Центри надання адміністративних послуг. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій Дзвенислава Челепіс (телефон – 032 297 57 63», – повідомили також на на інформаційному порталі депутатів ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів