Головна прокурорка Львівщини пообіцяла активістам зворотний зв'язок

09:40 22 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lviv.gp.gov.ua

У понеділок, 21 жовтня, в прокуратурі Львівської області відбулась зустріч головної прокурорки Львівщини Ірини Діденко із представниками громадських об’єднань, експертного середовища та журналістів розслідувачів.

Про це повідомили у вівторок, 22 жовтня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Ірина Діденко подякувала у вступному слові присутнім за активну позицію у встановленні законності у регіоні та наголосила на важливості двосторонньої комунікації між прокуратурою та громадськістю».

«Ірина Діденко зазначила: «Приємно, що на наш запит відгукнулась така велика кількість людей – понад 130. Це вкотре доводить, що Львівщина – одна із найактивніших областей. Головне, працювати спільно на результат».

«Ірина Діденко запевнила, що ця зустріч не остання. Інформація, надана очільниці прокуратури, стосувалась, переважно, неякісної роботи правоохоронних органів та місцевої влади, а також рейдерства, незаконних забудов, медицини та інших сфер», – поінформували також у прокуратурі.

«Водночас, за словами Ірини Діденко кожен із вказаних фактів буде вивчено і надано зворотний зв'язок. Крім цього, заплановано проведення круглих столів та створення міжвідомчих робочих груп задля вирішення актуальних питань», – повідомили також у прокуратурі.

Як інформував «Щоденний Львів», перший заступник Генерального прокурора Віталій Касько представив у вівторок, 15 жовтня, колективу прокуратури Львівської області нову керівницю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів