«Гаряча лінія» Львова отримала в червні 210 повідомлень про замінування

18:00 2 липня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

Працівники «Гарячої лінії» отримали в червні 210 неправдивих електронних повідомлень про закладення вибухових пристроїв за різними адресами у Львові.

Про це повідомили в понеділок, 2 липня, в прес-службі ЛМР, де також розповіли: «Львівська міська рада скерувала і тепер скерує повторно листи у правоохоронні органи для вжиття відповідних заходів. Як зазначено у листі, який ЛМР скерувала міністру внутрішніх справ України, працівник «Гарячої лінії» міста, який отримує такі повідомлення, згідно внутрішніх інструкцій, невідкладно інформує відповідні служби міста, в тому числі правоохоронні органи. Під час отримання таких повідомлень працівник немає жодної технічної та юридичної можливості встановити їх автора».

«Повідомлення про закладення вибухових пристроїв за різними адресами у Львові продовжують систематично надходити до Львівської міської ради, і це призводить до необґрунтованого навантаження на відповідні служби у місті, які зобов’язані реагувати на такі повідомлення, а також дестабілізує ситуацію в місті. І на сьогодні не отримано підтвердження щодо жодного факту, описаного в повідомленнях. Тому мерія просить негайного реагування та вжиття всіх заходів для припинення правопорушень у Львові», – поінформували також у ЛМР.

«Від Головного управління національної поліції у Львівській області надійшла відповідь, що за вказаними фактами слідчими підрозділами проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України. Хід досудового розслідування у вказаних кримінальних провадженнях перебуває на контролі у керівництва Головного управління поліції у Львівській області», – повідомили також у прес-службі ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів