FlixBus у Польщі відновлює роботу: дві лінії курсуватимуть з Медики

12:45 26 травня 2020 р.

Фото до новини

FlixBus відновлює роботу у Польщі на окремих маршрутах вже з 28 травня. Зокрема, з Медики прямими рейсами можна буде доїхати до Перемишля, Жешува, Кракова, Катовіце, Вроцлава, Берліна, Гамбурга чи Амстердама та інших міст.

Квитки вже доступні для бронювання. Компанія підвищила стандарти безпеки, щоб забезпечити максимальний захист здоров'я пасажирів та персоналу.

– Передусім ми поновлюємо ті лінії, які раніше мали найбільший попит серед наших пасажирів і запуск яких можливий з урахуванням сьогоднішніх обмежень на кордонах. В тому числі дві лінії відправляються з прикордонної Медики – щоб дати можливість нашим пасажирам з України дістатися інших міст Європи. Наступні лінії будуть запущені поступово протягом найближчих тижнів, – прокоментував Міхал Леман, керуючий директор FlixBus в Україні та Польщі.

Починаючи з 28 травня з Медики відправлятимуться дві лінії FlixBus:

    N1360: Медика – Бремен. За маршрутом: Медика - Перемишль - Жешув - Краків - Катовіце - Вроцлав - Котбус - Берлін - Гамбург - Бремен
    N20: Медика – Амстердам. За маршрутом: Медика - Перемишль - Жешув - Краків - Катовіце - Вроцлав - Дрезден - Хемніц - Гессен - Зіген - Бергіш Гладбах - Леверкузен - Дюссельдорф - Дуйсбург – Амстердам

Загалом же лініями FlixBus у Польщі вже з 28 травня можна буде дістатися до понад 30 європейських міст, у тому числі 14 у Польщі та 19 у Німеччині та Нідерландах. Основні напрямки включатимуть:

    Польща: Варшава, Вроцлав, Краків, Катовіце, Закопане, Познань, Кельце, Жешув, Перемишль
    Німеччина та Нідерланди: Берлін, Гамбург, Ганновер, Бремен, Дортмунд, Дрезден, Бонн, Амстердам

Крім того, 28 травня стартують також окремі лінії FlixBus у Німеччині, які доповнять польську пропозицію – з однією пересадкою можна доїхати, зокрема, до Мюнхена, Франкфурта-на-Майні, Лейпцига або Штутгарта. Раніше компанія також поновила свою діяльність у Чехії, Хорватії та Португалії.

Розширені стандарти безпеки у FlixBus

З поверненням на європейські дороги FlixBus вирішив розширити стандарти безпеки, щоб забезпечити максимальний захист пасажирів, водіїв та співробітників FlixBus від потенційних ризиків.

Серед нових процедур – професійна дезінфекція транспортних засобів після кожного рейсу, необхідність для пасажирів та водіїв носити маску при посадці і висадці на автобус, безконтактний огляд водієм проїзних документів пасажира, обов'язкова дезінфекція рук пасажирами біля входу в транспортний засіб та дотримання 2х-метрової дистанції від інших пасажирів під час сдачі і отриманні  багажу.

Довідка

FlixMobility – всесвітній оператор подорожей, який пропонує зручний і екологічний спосіб подорожувати через свої бренди FlixBus, FlixTrain та FlixBus Charter. Завдяки унікальній бізнес-моделі та використанню технологій, цей стартап менш ніж за чотири роки створив найбільшу в Європі міжміську автобусну мережу, і сьогодні виконує 350 000 щоденних рейсiв у 2000 міст 29 країн світу. FlixMobility з 2013 року змінила те, як подорожують понад 100 мільйонів людей по свій Європі та створила тисячі нових робочих місць у галузі транспорту. У 2018 році FlixMobility запустила перші зелені поїзди на великі відстані, а також впровадила пілотні проекти повністю електричних автобусів у Франції та Німеччині. Пізніше того ж року FlixMobility запустила FlixBus США, а у 2019 році – FlixBus Україна, відкривши офіс у Києві та анонсувавши розвиток своєї автобусної мережі в Україні.

Нагадаємо, Польщу накриває небачена лавина безробітних.

Додамо, заробітчани перекажуть в Україну на $2 млрд менше, ніж торік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів