Усупереч забороні дві мережі спортклубів у Львові починають роботу

22:36 7 червня 2020 р.

Фото до новини

Спортклуби "Євроспорт" і "Олімп" повідомили про відновлення з 8 червня своєї роботи. Хоча діяльність спортклубів та фітнес-центрів у Львові заборонена через високу кількість інфікованих на коронавірус.

Спортклуби на своїх сторінках у Фейсбуці оприлюднили нові умови відвідування закладів, які враховують карантинні обмеження.

Зокрема, кожен клієнт СОК «Євроспорт» зобов’язаний мати свій персональний рушник – тимчасово клуб рушники не видаватиме. Групові заняття з фітнесу обмежені кількістю 10 осіб.
Запис на групові заняття з фітнесу відбуватиметься лише на рецепції, за особистої присутності клієнта. Запису в телефонному режимі наразі не буде. Заняття у дитячих групах не відбуватимуться. СПАзона залишається закритою.

Спортклуб обіцяє повсюди розмістили санітайзери, посилений режим роботи клінінгової служби, регулярне обробленння знезаражувальними засобами інвентаря, тренажерів, зони роздягалень.

В "Олімпі" також недоступними будуть сауна та басейн, видача рушників та тренування з дітьми.

Як відреагують на спортивне свавілля моніторингові групи, котрі перевіряють суб'єктів господарювання та міський транспорт на дотримання карантинних заходів? Порушників штрафують на 17-34 тис, а також закривають підприємства.

Цими вихідними у Львові закрили три заклади громадського харчування.

Нагдаємо, 1 червня у Львові боксери, каратисти, бодібілдери протестували під Ратушуею.

Додамо, Львів скерував спортсменів-пікетувальників до обласної влади.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів