У Львові працюють моніторингові групи: порушників штрафуватимуть на 17-34 тис грн (відео)

15:19 6 червня 2020 р.

Фото до новини

Зранку в усіх районах міста почали працювати моніторингові групи, котрі перевіряють суб'єкти господарювання та міський транспорт на дотримання карантинних заходів.


Такі перевірки триватимуть упродовж усіх вихідних днів на виконання доручення міської комісії з питань ТЕБ і НС.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Моніторингові групи почали працювати з 9 год в усіх районах міста. Перевірка проводиться щодо дотримання карантинних вимог до діяльності, в першу чергу, літніх терас, магазинів, транспорту та інших суб'єкти господарювання. Звичайно, при виявленні порушень будуть складатись відповідні протоколи та штрафи. Також будемо виносити питання на міську комісію з питань ТЕБ і НС щодо призупинення діяльності порушників», — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, вчора міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення щодо посилення роботи моніторингових груп для перевірки суб'єктів господарювання та міського транспорту на дотримання всіх карантинних заходів. Відтак, за словами очільниці штабу оперативного реагування Галини Слічної, у випадку виявлення порушень заклади зачинятимуть.

«Обласна комісія прийняла рішення про продовження карантину у Львові та області. Динаміка захворювання на коронавірус не йде на спад. Наші лабораторії працюють на максимум. В місті посилений контроль моніторинговими групами. Фіксуємо порушення — закриваємо такий магазин, ТРЦ, ринок, літній майданчик.

Друзі, не нехтуйте правилами карантину. Останні 3 місяці самоорганізація львів`ян була і є прикладом для всієї країни. Тримаємось! Разом все переможемо! Бережіть себе та рідних!", — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Моніторингові групи працюють у складі працівників райадміністрацій за участю працівників Держпродспоживслужби та правоохоронних органів. Такі групи були сформовані та працюють з початку карантину.

Відтак, рейди проводитимуть щодня у посиленому режимі. При виявленні порушень буде прийматись рішення міською комісією ТЕБ і НС щодо припинення діяльності тих чи інших суб'єктів господарювання, якщо вони не дотримуються протоколів, напрацьованих комісією. Розмір штрафу для порушників — від 17 до 34 тис. грн.

Нагадаємо, Денис Шмигаль провів нараду щодо ситуації із Covid-19 у Львові та Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів