Львів скерував спортсменів-пікетувальників до обласної влади

12:16 1 червня 2020 р.

Фото до новини

Під стінами Львівської міської ради зібрались пікетувальники, які вимагали відкриття спортивних центрів і басейнів. З ними зустрівся керівник міського управління спорту Антон Нікулін.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Антон Нікулін наголосив, що мерія підтримує їхню позицію, але відповідне рішення може бути прийняте тільки після дозволу обласної комісії з питань ТЕБ і НС.

«Місто за те, щоб вивести спортивну галузь в роботу, щоб спортсмени працювали. Я розумію цих людей, адже основним бюджетом їх сімей є ті кошти, які вони заробляють за рахунок тренувального процесу. Вже три місяці вони не мають такої змоги. Але ми маємо бути свідомими того, що наразі епідемічна ситуація в нашому місті не є ідеальною.

Міська комісія з питань ТЕБ і НС не вирішує питання про зняття карантинних обмежень, це опція обласної комісії. Ми чекаємо сьогоднішнього засідання комісії, її рішення. Наразі фітнес-центри, де люди, навпаки, отримують здоров’я, здобувають хорошу імунну систему, закриті, люди не мають де тренуватись. Спортсмени потребують спеціалізованої підготовки, а не тренувань на вулиці. Ми підтримуємо спортсменів і виступаємо за те, щоб фітнес-центри відкрили.

Ще місяць тому ми розробили протоколи відвідування спортивних залів і басейнів. Якщо сьогодні приймуть рішення про їх відкриття, ми розішлемо напрацьовані правила всім організаціям і закладам, щоб вони знали, яких норм повинні дотримуватись", — розповів Антон Нікулін, начальник управління спорту Львівської міської ради.

Нагадаємо, сьогодні у Львові боксери, каратисти, бодібілдери вийшли на протест під Ратушу.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/society/public-sector/279291-anton-nikulin-pro-vidkryttia-fitnes-tsentriv-miska-komisiia-z-pytan-teb-i-ns-ne-vyrishuie-pytannia-pro-zniattia-karantynnykh-obmezhen-tse-optsiia-oblasnoi-komisii

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів