Два найбільш завантажені ПП на українсько-польському кордоні

20:24 4 серпня 2023 р.

Фото до новини

У вихідні дні черги на межі з Польщею традиційно зростають.

Про це повідомили у західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, пише Dailylviv.com.

Як зазначають, від початку літнього сезону через пункти пропуску у Львівській області державний кордон, в обох напрямках, перетнули 3 млн 111 тис. громадян та майже 600 тис. транспортних засобів. Характеристика пасажиро потоку за два місяці свідчить,  що протягом липня кількість подорожніх збільшилась на 326 тис., транспорту – на 28 тис. одиниць. До слова, за звітний місяць кількість громадян, які прослідували на в’їзд в Україну переважає над кількістю пропущених на виїзд. 

Найбільш завантажені пункти пропуску й надалі залишаються «Краківець» та «Шегині». Принагідно нагадуємо, що загалом у межах Львівської області цілодобово функціонують шість пунктів пропуску, через які можна перетнути кордон автобусом та легковим авто. 

Сьогодні впродовж дня черги на виїзд з України, від 50 до 140 легковиків, спостерігаються на усіх пунктах пропуску. З боку суміжної сторони накопичення, близько 30 легковиків, зафіксовано у «Краківці». Перед пунктами пропуску «Краківець», «Грушів» та «Шегині» очікують від 2 до 10 автобусів. На в’їзд в Україну черги з автобусів відсутні.

За добу західний кордон України перетнули 111 тисяч людей

Мільйони осіб: прикордонники повідомили, на які дні тижня припадає пік перетину

Як мешканець Івано-Франківська став фігурантом кримінальної справи на Львівщині ще до приїзду на кордон

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів