Два екіпажі патрульної поліції у Львові не зреагували на два порушення ПДР упродовж двох хвилин (відео)

21:12 23 вересня 2023 р.

Фото до новини

Здається, це той рідкісний - добре, що нетравматичний - випадок, коли різних покарань заслуговують усі головні учасники двохвилинного відео.


Сьогодні Dailylviv.com одержав відеозапис від читача, на якому зафіксовано як два екіпажі патрульної поліції Львова байдуже спостерігали за порушеннями правил дорожнього руху на проспекті Чорновола. Це трапилося в суботу, 23 вересня, у часовому проміжку між 12 і 13 годинами.

Перша ситуація: синій легковик, який стояв на зупинці громадського транспорту, увімкнувши аварійний світловий сигнал, розпочав рух, влився в потік автомашин і одразу рвучко - смугою для руху громадського транспорту - обігнав патрульний автомобіль, хіба що "по-джентльменськи" показавши при цьому правий поворот (00'.01'' - 00'.20'').

Автор відео стверджує, що, пригальмувавши, поцікавився у патрульних з поліційного автомобіля, чому вони не зреагували на таке демонстративне порушення ПДР автівкою, на що одержав лаконічну відповідь від жінки-полісменки: "Попереду інший патруль, який зупинить порушника".

Однак далі з відео добре видно, що патрульні, які стояли навпроти "Музею терору", також не зупинили синій легковик (01'53''). 

Ніяк не зреагували обидва екіпажі патрульної поліції і на велосипедиста-кур'єра, який теж проїхав повз них смугою громадського транспорту (01'11''- 01'25'') , причому ще й на червоний сигнал світлофора. Тоді як на проспекті Чорновола є велосипедна доріжка.

Автор відео зауважив, що дата і час на його відеореєстраторі не оновлюються, а те, що відео відзняте в суботу, 23 вересня, легко визначити за побічними ознаками. 

Оскільки у Львові вже кілька разів були покарані поліцією порушники ПДР на підставі відеофіксації, Dailylviv.com вирішив також оприлюднити цей надісланий відеозапис. Бо, здається, це той рідкісний випадок, коли різних покарань заслуговують усі головні учасники двохвилинного відео.

На Львівщині поліція штрафує на підставі відео у соцмережах про порушення ПДР

У соцмережах львів'яни здають поліції перевізників-порушників

Як у Львові їздить новий мотопатруль у поліційному режимі (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів