ДПСУ набиратиме на Львівщині «Нові обличчя»

13:10 27 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

1 липня в Державній прикордонній службі України розпочнеться в рамках проекту «Нове обличчя» третій набір персоналу на військову службу до прикордонних підрозділів.

Про це повідомили в четвер, 27 червня, в Державній прикордонній службі України, де також розповіли: «Запрошуємо чоловіків та жінок, які бажають служити в Держприкордонслужбі, долучитися до проекту та стати професіоналом своєї справи. Проект «Нове обличчя кордону» реалізується в Державній прикордонній службі України за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції (МОМ), експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу».

«Конкурсний відбір проводиться як серед діючих військовослужбовців Державної прикордонної служби України, так і серед цивільної молоді. Поточний набір буде здійснюватися до наступних підрозділів: «Окремий контрольно-пропускний пункт «Київ», «Харків», «Дніпро» (в містах Дніпро, Полтава та Кривий Ріг), «Одеса-Аеропорт», «Краківець» (Львівська область), «Шегині» (Львівська область), «Римачі» (Волинська область)», – поінформували також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів