Дорогу для автобусів і приватних автомобілів у Львові відкриють біля обласної ради. Схема

15:54 8 серпня 2024 р.

Фото до новини

На вул. Винниченка, 10-12 ремонтні бригади ЛКП «Львівелектротранс» замінюватимуть 50 м аварійної ділянки колії у напрямку до центру

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

На вул. Винниченка, 10-12 ремонтні бригади ЛКП «Львівелектротранс» мінятимуть 50 м аварійної ділянки колії (у напрямку до центру). Роботи триватимуть впродовж трьох днів – 12-14 серпня. Для зручності пасажирів електротранспорту, роботи проводитимуть лише у нічний час, аби не змінювати трамвайного руху за затвердженими маршрутами. Відтак вдень трамваї курсуватимуть за звичним маршрутом, а от автобуси громадського транспорту і приватні авто будуть об’їжджати місце робіт по вул. Винниченка, біля обласної ради.

Читайте також: Уночі вимкнуть тролейбусну мережу на вул. Героїв УПА у Львові

«Сьогодні вночі та в ніч з 9-го на 10-те серпня будуть проводитися підготовчі роботи для заміни трамвайної колії вул. Винниченка,10-12 (в напрямку до центру). А вже з понеділка, 12 серпня, працівники служби колії ЛКП «Львівелектротранс» планують замінити 50 м аварійної колії та, відповідно, провести замощення міжколійного простору бруківкою.

Роботи проводитимемо виключно у нічний час, аби не впливати на зміну трамвайного руху за затвердженими маршрутами. Тому трамваї №1, 2, 7, 9 вдень курсуватимуть за звичним маршрутом. Натомість автобуси громадського транспорту і приватні авто змушені будуть об’їжджати місце робіт, оскільки там буде демонтовано бруківку. Об’їзд, відповідно до погодженої в поліції схеми ОДР, буде по вул. Винниченка, біля обласної адміністрації.

Читайте також: У Львові буде ще одна доступна зупинка

Перед місцем робіт будуть встановлені відповідні тимчасові дорожні знаки. Тому, просимо автомобілістів та інших учасників руху зважати на зміну схеми дорожнього руху, бути уважними, обирати безпечну швидкість, або альтернативний маршрут» - каже Богдан Янішевський, начальник служби колії ЛКП «Львівелектротранс».



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів